Természetes, hogy a legdivatosabb koszorúslány ruhát szeretnétek választani, ezért összeszedtük Nektek, hogy az új évben mik a meghatározó trendek a koszorúslány ruhák terén. A pasztell árnyalatok idén is népszerűek, de feltűnik néhány szokatlan árnyalat. A púderrózsaszínt leszorítja a trónjáról a lila, levendula, zsályazöld, boglárkasárga. A pasztell árnyalatok tökéletesek tavaszi esküvőre, főleg egy mix and match stílussal érhetsz el tavaszi hatást, de bármely évszakban tökéletes választást jelenthetnek.

  A szatén nagyon divatos lesz selymes tapintásának, lány esésének és finom fényének köszönhetően. Hódítanak a lágy esésű, elasztikus szatén anyagok, főként minimalista stílusban, egyszerű szabás és mindenféle gyöngy vagy egyéb díszítés nélkül.

Drágakő-inspirálta szín uralhatja a 2020-as koszorúslány divatot, amely nem más, mint a zafírkék. Drámai és nagyvilági hatást kelt, ha ebben a színben  kísérnek az oltárhoz koszorúslányaid. Ha lágyítani szeretnéd az összképet, halvány rózsaszínnel vagy középkékkel finomíthatod a sötét színválasztást. Ha igazán divatos koszorúslányokat szeretnél, akkor csakis bársony esetleg szatén anyaggal párosítod ezt az előkelő színt.

Továbbá a trendeknek megfelelő választást jelentenek a hosszan felsliccelt darabok, a félvállas és átlapolt fazonú ruhák. Emellett természetesen nagyon divatosnak számítanak a hátnélküli, vagy hátul mélyen kivágott ruhák.